2belgianfoodies
Home
Recepten
Voorgerechten
Pomme Moscovite
Tomaten salade in ginu0026nbsp;marinade
Gerookte tonijn met groene appel en Lea u0026amp;u0026nbsp;Perrins
Gevuld peertje uit de oven met dindessespek, blauwe kaas en dressing vanu0026nbsp;bloedzuring
Hapjes
Kwartelboutje
Soepen
Vissoepje
Camembertsoepje
Champignonsoepje
Hoofdgerechten
Vis
Pladijs met groeneu0026nbsp;asperges
Carpaccio van octopus
Zeebarbeel, tuinboontjes, groeneu0026nbsp;kruiden
Staartvis met tuinkruiden en gesmoltenu0026nbsp;tomaat
Tongscharfilet met sabayon van Rodenbach Grandu0026nbsp;Cru
Linguine al vongole
Kabeljauwhaas met gebrande prei enu0026nbsp;spinazie
Vlees
Eend sinaas
Kip met dragonsaus
Kalkoenbout met oudeu0026nbsp;geuze
Gevulde aubergine met lamsgehakt en feta in een sausje metu0026nbsp;kerstomaten
Gebakken zwezerik met langoustines enu0026nbsp;shiitake
Ierse lamsfilet met paksoi, zuringpuree enu0026nbsp;Portsaus
Ierse lamskroon, pastinaak enu0026nbsp;zwammen
Lamsmuis in heldere bouillon met jonge groentjes enu0026nbsp;gnocchi
Ardens hoevevarken met wortelpuree, witloof, sjalotu0026nbsp;saus
Geel haantje met trappist enu0026nbsp;morieljes
Papillot van rog, krokante wintergroentjes en witteu0026nbsp;wijnsaus
Desserts
Speculooscrumble met aardbei
Krans van bladerdeeg met rodeu0026nbsp;vruchten
Carpaccio van ananas
American chocolate brownie cookies en whoopies
Klassiekers
Tatjespap
Feest!
Eindejaars menu
Basics
Bruine Fond
Bloemen en Bijtjes
Intro
Oost-Indische kers
Uittips
Rudesheim 2017
Juniorhoek
Gemberkoekjes
Chocoladecup met perzikencrème
Over
Contact
Pers
Pers
Kw-Januari 2018
Het Nieuwsblad-Juni 2018
Dit delen:
Twitter
Facebook
Vind-ik-leuk
Laden…
Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je:
Cookiebeleid
Reacties laden....
Laat een reactie achter...
E-mail (Vereist)
Naam (Vereist)
Site
Abonneren
Geabonneerd
2belgianfoodies
Meld mij aan
Heb je al een WordPress.com-account?
Nu inloggen.
2belgianfoodies
Site bewerken
Abonneren
Geabonneerd
Aanmelden
Inloggen
Korte link kopiëren
Deze inhoud rapporteren
View post in Reader
Beheer abonnementen
Deze balk inklappen
%d